Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Bild am Sonntag zahajuje kampaň na podporu titulu

4. 6. 2014

Bild am Sonntag zahajuje kampaň na podporu titulu

„Tak děláme noviny" („SO machen wir Zeitung“) – vysvětlují v televizních spotech a tisku redaktoři Bild am Sonntag jedinečný charakter tohoto periodika.

Ve čtvrtek 29. května 2014 zahájil Bild am Sonntag novou celoněmeckou kampaň na podporu titulu. Pod mottem „Tak děláme noviny" se počínaje dnem zahájení kampaně pozornost soustředí na osoby, které stojí v pozadí výroby novin.  Jak v pěti tematických námětech prezentovaných v tištěné podobě, tak i v televizních spotech je redaktorům Bild am Sonntag dán prostor k tomu, aby popsali, v čem spočívá jedinečnost Bild am Sonntag. 

"Bild am Sonntag je jiný"

"Většina Němců  Bild am Sonntag zná a má o něm svoji představu. Ale odpovídá to ještě skutečnosti? Bild am Sonntag je jiný – je ještě temperamentnější a odvážnější, než si mnozí myslí – odráží naše pocity a zážitky. Právě toto má také nová kampaň vyjádřit," řekla šéfredaktorka Bild am Sonntag Marion Horn.

"Cílem kampaně je upozornit bývalé i potenciální čtenáře na zvláštní charakter Bild am Sonntag. Chceme je inspirovat, nebo také je dokonce získat opět zpět a dlouhodobě je spojit se titulem Bild am Sonntag," řekla Donata Hopfen, ředitelka vydavatelství skupiny Bild.

Kampaň byla zahájena ve čtvrtek 29. května 2014. Kampaň Bild am Sonntag poběží až do konce roku v televizi, tisku, online, kinech a rozhlase. Za kampaň zodpovídá agentura Jung von Matt 365.

Zdroj: www.die-zeitungen.de