Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | V Rakousku vyjde poprvé publikace Print Power Magazin

3. 6. 2014

V Rakousku vyjde poprvé publikace Print Power Magazin

První vydání evropské publikace Print Power Magazine se objeví také v Rakousku. Těžiště publikace spočívá v účinnosti tištěných médií pro reklamní průmysl. Odborná publikace vyjde v prvním vydání v 9 řečech v 11 evropských zemích a zasáhne celkem 80 000 osob. V Rakousku publikaci obdrží přibližně 1700 osob působících v marketingu, reklamě a mediálních agenturách.

Publikace sestává v každé zemi z části domácího a části internacionálního obsahu. V rakouském vydání píše bývalý zástupce šéfredaktora časopisu Horizont Clemens Coudenhove Kalegri o regionálních tématech a marketingové, reklamní a mediální branži, stejně jako o lidech, faktech z těchto oborů.

V rakouském vydání budou představeny a popsány úspěšné a inspirativní tiskové kampaně, kreativní ceny a akce, v nichž hrál tisk v rámci mediálního mixu významnou úlohu. V interview bude například vysvětlovat Kristin Hanusch-Linser, proč se rakouské spolkové dráhy staly tiskovým inzerentem roku. Rudi Kobza, CEO Lowe GGK vysvětlí, proč se lidé necítí v  digitalizovaném světě naplnění a Peter Lammerhuber, CEO GroupM, hovoří o příležitostech tisku.

Také prezident rakouské Print Power Iniciativy, jednatel asociace VÖZ Gerald Grünberger má v publikaci svůj příspěvek, v němž vystupuje proti všem, kteří prorokují tisku zánik, a upozorňuje na takové aspekty, jako je důvěra obyvatel v tištěná média, významný zásah deníků a dalších tištěných médií, delší a lepší zapamatování obsahu.

zdroj: www.voez.at