Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Tagesspiegel přináší více politického zpravodajství a zavádí ranní informační bulletin

3. 6. 2014

Tagesspiegel přináší více politického zpravodajství a zavádí ranní informační bulletin

Der Tagesspiegel zahájil vydávání denního informačního bulletinu „Tagesspiegel Morgenlage“ http://morgenlage.tagesspiegel.de/. Od pondělí do pátku od 6 hodin ráno bude nabízet zpravodajský přehled specializovaný na nejdůležitější politické zprávy. Již od samého počátku bylo touto novou digitální nabídkou, zaměřenou na politicky činné osoby, osloveno kolem 30 000 příjemců bulletinu. Je to také další možnost, kterou může reklamní průmysl využít pro oslovení osob s postavením na vrcholu rozhodovacích procesů v parlamentu, na ministerstvech, v politických stranách, spolcích, nevládních organizacích, nadacích, podnikatelských kruzích a médiích.

 

"Tagesspiegel Agenda" vychází týdně

„Tagesspiegel Agenda“ – tato nabídka určená pro osoby činné v politice, vydávaná od února jako jediné periodikum zpravodajsky pokrývající týdenní zasedání německého Spolkového sněmu, je čtenáři a inzertním trhem tak dobře přijímána, že nyní bylo naplánováno vydávat ji v týdenním cyklu.

Kromě informací týkajících se 22 jednacích týdnů sněmu se ve zbývajících týdnech objeví každé úterý v politické části Tagesspiegel stránky věnované pořadu jednání. Na jedné straně "Tagesspiegel Agenda" nabízí politické zpravodajství jdoucí do hloubky a s vysokou informační hodnotou, které má přispět k větší transparentnosti politického establishmentu. Na druhé straně se Agenda v podobě specializované informace cíleně zaměřuje na politickou činnost v hlavním městě.

 "Tagesspiegel Agenda" tak otevírá novou atraktivní obchodní příležitost pro uplatnění se na trhu s novými zákazníky a novými celostátními kampaněmi zaměřenými na osoby činné ve špičkové politice a jiné činitele.

 

Služba politického monitoringu jako nová nabídka

Kromě "Tagesspiegel Agenda" a "Tagesspiegel Morgenlage" poskytuje vydavatelství do budoucna i vysoce specializované služby politického monitoringu pro analýzu jednání parlamentu a legislativy. Bude se začínat s oblastí energetiky, zdravotnictví a komunikací.