Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Vyšlo aktualizované a rozšířené vydání publikace FIPP Proof of Performance

30. 5. 2014

Vyšlo aktualizované a rozšířené vydání publikace FIPP Proof of Performance

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů FIPP vydala u příležitosti letošního konání mezinárodní konference časopiseckých výzkumníků druhé aktualizované a rozšířené vydání publikace Proof of Performance. Tato publikace shrnuje informace z široké škály výzkumů různých aspektů časopiseckého trhu prováděných v různých částech světa. Účelem je poskytnout v koncentrované podobě argumenty pro podporu inzerce v časopisech získané z výzkumů.

Nové vydání se soustřeďuje nejen na poznatky o trhu tištěných časopisů, ale obsahuje i poznatky o časopisech v digitální formě a zabývá se tématem multiplikačního efektu inzerce v obou formách časopiseckých produktů. Ale to není jedinou novinkou tohoto vydání, jehož obsah byl značně rozšířen, takže nyní představuje 114 stran. Součástí jsou také případové studie úspěšných případů spolupráce vydavatelů a zadavatelů reklamy při vytváření na míru připravených reklamních kampaní. Studie se opírají o důkladné vyhodnocení studií jejich efektivity.

Nechybí ani výsledky výzkumů prováděných nejnovější metodologií neuroscience na vydavateli časopisů poskytovaném obsahu na více platformách současně.

Obsah publikace vychází z podkladů o výzkumech pořádaných národními asociacemi vydavatelů časopisů či přímo vydavateli. Na základě těchto materiálu publikaci připravil odborný konzultant FIPP Guy Consterdine.

Pro publikaci poskytla podklady z výzkumů pořádaných v minulých letech také Sekce časopisů Unie vydavatelů a její výzkumy jsou v publikaci citovány více než 20 krát.

Publikace byla vydána v angličtině. V elektronické podobě ji lze stáhnout z webu FIPP na adrese http://www.nxtbook.com/nxtbooks/fipp/proofofperformance/index.php. V tištěném formátu si ji lze objednat v sekretariátu FIPP. Výtisk publikace obdrží bezplatně také všichni účastníci letošního ročníku výzkumné konference FIPP Research Forum, která proběhne ve dnech 16. a 17. června 2014 v Hamburku.

zdroj: zpráva FIPP