Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Saarbrücker Zeitung a Peugeot představují společně nový Peugeot kombi

27. 5. 2014

Saarbrücker Zeitung a Peugeot představují společně nový Peugeot kombi

Saarbrücken Zeitung (SZ) zahajují společně s výrobcem automobilů Peugeot reklamní kampaň v tištěných i online zpravodajských médiích v celém Sársku.

Na prezentaci nového automobilu Peugeot 308 SW spolupracují výrobce i SZ. V nadcházejících týdnech představí vydavatelství nový model Peugeot kombi jak čtenářům médií v jejich tištěné podobě, tak uživatelům, kteří dávají přednost online zpravodajství. Čtenáři budou o novém Peugeotu a jeho technických detailech nepřetržitě informování prostřednictvím PR linie o čtyřech částech.

Spolupráci vydavatelství s výrobcem Peugeot doplní loterie

V rámci uvedení nového vozu Peugeot na trh vylosují SZ a Peugeot v působnosti všech médií hodnotné ceny, mezi jinými to bude šest poukazů na víkend s plně natankovaným vozem Peugeot 308 SW včetně částky € 500 na cestovní výdaje. Vyhrát může každý, kdo se do 11. června objedná na zkušební jízdu s novým kombíkem. Registrace zájemců o zkušební jízdu bude možná přes Saarbrücker Verlag a přímo u dealerů Peugeot v regionu, popř. přes internet, nebo telefonicky. Společnou kampaní by chtělo vydavatelství podpořit Peugeot při budování - pokud možno mnohem kvalitnějšího - postavení.

Saarbrücker Zeitung poskytují full service

Kampaň bude doprovázena opatřeními v oblasti reklamy, která se budou týkat korporátního designu SZ a také reklamními spoty v rádiu bigFM Saarland.  V segmentu online zpravodajství bude kampaň obsáhle prezentována na zvlášť k tomu založené stránce www.saarbruecker-zeitung.de/peugeot. Zveřejnění informací v rodinném magazínu Saar a v časopisu Lifestyle, jež patří také vydavatelství, nabídku určenou pro všechna média doplňují.

Marketing vydavatelství SZ zde vystupuje jako poskytovatel full service a přebírá tak plnění všech úkolů za zákazníka: od koncepce kampaně, přes grafický návrh, médiaplán, až po uvedení do tisku, online a do rádia a přijetí vhodných opatření pro direct marketing.

Zdroj: www.die-zeitungen.de