Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | WAN-IFRA plánuje v roce 2014 řadu odborných konferencí pro vydavatele novin

20. 1. 2014

WAN-IFRA plánuje v roce 2014 řadu odborných konferencí pro vydavatele novin

Světová asociace novin a zpravodajství WAN-IFRA chystá v roce 2014 uspořádání celé série odborných konferencí a seminářů zaměřených na seznámení vydavatelů s nejnovějším vývojem a efektivními novinkami, které prosazují vydavatelé deníků v různých částech světa. Akce poskytují vydavatelů a dalším účastníkům možnost k seznámení se s trendy a novinkami a zároveň otevírají prostor pro bezprostřední diskusi posluchačů s autory novinek, což účastníkům může pomoci při aplikaci těchto trendů. Mezi hlavní odborné akce v roce 2014 patří:

5. a 6. února 2014, DagsVara, Stockholm

Unikátní akce poskytující pohled na best practices zaměřených na digitální růst. Konference se zúčastní inovátoři BuzzFeed, United Screens a další inovátoři.

19. a 20. března 2014, Printing Summit, Mnichov

Konference poskytuje možnost se z první ruky seznámit s příklady novinek v oblasti tiskové produkce a s globálními trendy v novinových tiskových technologiích dneška.

7. až 9. dubna 2014, Digital Media Europe, Londýn

Nejdůležitější evropská novinová digitální konference zaměřená na témata jako Etické reklamní příjmy, Jak získat peníze z mobilních kanálů, Jak řídit vlnu videa, Placený obsah 2.0.

4. a 5. června 2014, Zeitung Digital, Berlín

Ve spolupráci s německou asociací BDZV pořádaná konference, která přinese poznatky o digitálních strategiích, kde vedoucí společnosti ze sektoru nových médií představí, jak vytvářet efektivní a udržitelné obchodní modely.

9. až 11. června 2014, World Newspaper Congress, Turín

Nejvýznamnější každoroční setkání vydavatelů novin zaměřené na všechny hlavní témata aktuálního vývoje novinového trhu v různých částech světa. Setkání nejvýznamnějších osobností novinového vydavatelského trhu ve světě.

13. až 15. října 2014, World Publishing Expo, Amsterdam

Celosvětový veletrh novinových technologií a speciálních řešení pro vydavatele zpravodajství na tištěných i digitálních platformách.

 

zdroj: tisková zpráva WAN-IFRA