Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Soutěž mladých kreativců v tvorbě novinových inzerátů New(s)comers Best bude letos rozšířena

6. 1. 2014

Soutěž mladých kreativců v tvorbě novinových inzerátů New(s)comers Best bude letos rozšířena

Německá novinová marketingová společnost ZMG pořádá jako každoročně soutěž New(s)comers Best, v níž soutěží mladí kreativní tvůrci o vytvoření nejlepších návrhů novinových inzerátů. Pořadatel soutěže v letošním ročníku soutěž rozšířil o novou kategorii otevřenou pro reklamní texty. Zároveň došlo k prodloužení termínu uzávěrky na 10. února 2014.

Téma letošního ročníku soutěže je Dej lidem vodu a dáš jim vše, které bylo vybráno spolu s katolickou pomocnou akcí Misereor. Cílem kampaně je získat prostředky na financování lepšího zásobení lidí vodou v rozvojových zemích.

Přihlášené návrhy inzerátů posoudí odborná jury. Veškeré informace k soutěži jsou dostupné na stránce www.gib-menschen-wasser.net.

Výherci obdrží finanční odměnu 500 Euro, pozvání na kreativní workshop, který proběhne koncem jara 2014. Cílem nové kategorie pro reklamní texty je zvýraznit důraz na text jako základní nástroj působení novin v informační i komerční rovině.

zdroj: www.die-zeitungen.de